UNIRAJ BCOM 1st Year Admit Card 2022

UNIRAJ BCOM 1st Year Admit Card 2022 Name Wise

UNIRAJ BCOM 1st Year Admit Card 2022- All the Rajasthan University BCom Part 01 Students (Private & Regular) can download Admit Card Name Wise at uniraj.in

The University of Rajasthan will conduct the BCOM 1st Year Exam for the session 2022 in the month of April 2022. They will upload the UNIRAJ BCOM 1st Year Admit Card 2022 @ uniraj.ac.in in the month of April 2022.

Latest Update-27 April 2022-:राजस्थान यूनिवर्सिटी जयपुर द्वारा स्नातक (बीकॉम प्रथम वर्ष) परीक्षा 2022 के प्रवेश पत्र 28 अप्रैल 2022 को अपलोड करने की संभावना है |

Download BSC 1st Year Admit Card 2022 UNIRAJ Through this page, you will get the complete information about how to download the UNIRAJ Jaipur BCOM 1st Year Admit Card 2022.

So, go through this page carefully and follow the instructions given on this page. To download RU BCOM 1st Year Admit Card 2022 Click Here

राजस्थान यूनिवर्सिटी बी कॉम प्रथम वर्ष की परीक्षा May 2022 में आयोजित करेगी और बीकॉम एडमिट कार्ड April में जारी करेगी। आप राजस्थान यूनिवर्सिटी  बी कॉम प्रथम वर्ष एडमिट कार्ड 2022 इसी पेज से डाउनलोड कर सकते हैं। इसके लिए आपको इस पेज के अंत में दिए गये लिंक का प्रयोग करना होगा। Readout Rajasthan University Admit Card, Time Table, and Result detail in Hindi

Download UNIRAJ BCOM 1st Year Admit Card 2022 Name Wise

More than 500 commerce colleges are affiliated to the Rajasthan University. A great number of commerce students of BCOM 1st year are enrolled with the UNIRAJ for appearing in the 1st Year Exams.

We are here to inform all commerce students that the exams for all Private and Regular students of BCOM 1st Year will start from March 2021. For attending the exam, you will need UNIRAJ BCOM 1st Year Admit Card 2022.

Download UNIRAJ BCOM 2nd Year Roll Number 2022

The University of Rajasthan will issue the admit card for BCOM 1st Year 2022 at the official website of UNIRAJ in May 2022. We will inform you through this page about the availability of the BCOM 1st Year Admit Card 2022 issued by Rajasthan University.

राजस्थान यूनिवर्सिटी बी कॉम प्रथम वर्ष प्रवेश पत्र 2022 रेगुलर और प्राइवेट @ uniraj.ac.in

हम सभी बी कॉम के छात्र-छात्राओं को बताना चाहते हैं की परीक्षाएं May 2022 में आरम्भ होंगी। राजस्थान यूनिवर्सिटी बी कॉम प्रथम वर्ष प्रवेश पत्र 2022 को April के महीने से डाउनलोड कर पाएँगे। पर्रीक्षा केंद्र में प्रवेश करने के लिए राजस्थान यूनिवर्सिटी BCOM 1st year प्रवेश पत्र दिखाना होगा।

साथ ही आपको अपनी एक और आइडेंटिटी जैसे कि आधार कार्ड या कॉलेज ई डी कार्ड दिखाना होगा। यदि आप अपना UNIRAJ बी कॉम प्रथम वर्ष  प्रवेश पत्र 2021 दिखने में असफल रहते हैं या घर पर भूल आते हैं तो आप परीक्षा में नही बैठ पाएंगे।

Click Here for UNIRAJ BCOM Final Year Admit Card 2022

प्रिय विद्यार्थियों, जब राजस्थान यूनिवर्सिटी अपनी वेबसाइट पर बी कॉम फर्स्ट ईयर रोल नंबर अपलोड करेगी, तब हम इस पेज में एक नोट लिखेंगे और आपको सूचित करेंगे कि अब आप अपना राजस्थान यूनिवर्सिटी बी कॉम प्रथम वर्ष प्रवेश पत्र 2022 डाउनलोड कर सकते हैं। साथ ही हम इसी पेज से एडमिट कार्ड डाउनलोड करने के लिए लिंक भी देंगे। बस आपन समय समय पर इस पेज को चेक करते रहें। धन्यवाद।

UNIRAJ BCOM 1st Year Admit Card 2022 Private and Regular

The officials of Rajasthan University will conduct the examination for all UG and PG Courses from May to June 2022. The exams for BCOM 1st Year will be conducted from May 2022 to June 2022. The UNIRAJ will announce the BCOM 1st Year Result in June 2022.

Through this Rajasthan University BCOM 1st, Year Admit Card 2022, you will get the information about the venue of the exam and the timing of the exam.

How to download UNIRAJ BCOM 1st Year Admit Card 2022

Now, we are telling you some simple steps to download the UNIRAJ BCOM 1st Year Roll Number 2022. So, note down the steps mentioned below:

• Log on to the official website of UNIRAJ or use the link given below.
  • Now, on the homepage, search for the link to “Rajasthan University Admit Card 2022.”
  • After that, select your course like “BCOM 1st Year 2022 Admit Card.”
  • Enter the required information like RU Registration Number, Date of Birth, etc.
  • After filling the necessary information, click “Submit.”
  • On successful submission, you will see your “UNIRAJ BCOM 1st Year Roll Number 2022” on your display.

Download Rajasthan University BCOM 1st Year Admit Card 2022 >>>> Click Here

UNIRAJ BCOM 1st Year Roll Number 2022; The UNIRAJ Jaipur will soon upload the BCOM 1st Year Roll Number 2022 @ uniraj.ac.in. You can download the BCOM 1st Year admit card 2022 by using the direct link given above. Leave your comment in the comment section given below. Thanks for the Visit.