Rajasthan University BCOM 2nd Year Time Table 2022

Rajasthan University BCOM 2nd Year Time Table 2022 Private and Regular

Rajasthan University BCOM 2nd Year Time Table 2022: The officials of UNIRAJ, Jaipur will upload the BCOM 2nd Year Time Table 2022 for Rajasthan University. All Private and Regular Students of BCOM 2nd Year will be able to download BCOM 2nd Year Time Table 2022 pdf @ uniraj.ac.in from the first week of February 2022.

Latest Update-:राजस्थान विश्वविधालय जयपुर द्वारा स्नातक परीक्षा 2022 (बीकॉम द्वितीय वर्ष ) का टाइम टेबल जल्द ही अपलोड करने की संभावना है, छात्र/ छात्राएं वेबसाइट के अंतिम पैराग्राफ में दिए गए लिंक से डेट शीट देख सकते है, अगर आपको टाइम टेबल देखने में किसी भी प्रकार की कोई समस्या आ रही हो तो, आप कमेंट कर हमारी टीम Rajasthanuniversity.in से सहायता ले सकते है-धन्यवाद

If you are pursuing BCOM 2nd Year from Rajasthan University or through any college of UNIRAJ, then you must be looking for the BCOM 2nd Year Date Sheet 2022.

Check RU BA 2nd Year Time Table 2022

Through this page, you can get the complete details of Rajasthan University Exam Time Table 2022 for BCOM 2nd Year. Read this page carefully and follow the information provided by us.

Check UNIRAJ BSC 2nd Year Date Sheet 2022

Rajasthan University BCOM 2nd Year Time Table 2022 @ uniraj.ac.in

Exam Time Table is very helpful in making the study plan for the preparation of the exam. From March to May 2022, Rajasthan University will conduct the final exams for all UG and PG Courses of different streams of education.

Soon, the exam department of Rajasthan University will upload the BCOM Part 2 Time Table 2021 in pdf form @ uniraj.ac.in. After checking the UNIRAJ BCOM 2nd Year Time Table 2021, note down the exam date and subjects carefully. Note down the gap between two exams and make your preparation plan accordingly.

Read about RU Date Sheet, Admit Card, and Result Status in Hindi

UNIRAJ BCOM 2nd Year Time Table 2022 Private and Regular

We want to inform all students of BCOM 2nd Year 2022 of Rajasthan University that you will get all the updates for BCOM 2nd Year date sheet 2022 through this page.

The UNIRAJ Officials will upload the UNIRAJ BCOM 2nd Year Date Sheet 2022 on its official website i.e. uniraj.ac.in at the end of January 2022 or start of Feb 2022.

Check UNIRAJ BCOM Part 1 Time Table 2022

We will activate the direct link to download the Rajasthan University BCOM 2nd Year Time Table 2022 at the end of this page.

राजस्थान यूनिवर्सिटी बी कॉम द्वितीय वर्ष डेट शीट 2022- प्राइवेट और रेगुलर

राजस्थान यूनिवर्सिटी जल्द ही BCOM सेकंड ईयर की डेट शीट अपनी आधिकारिक वेबसाइट uniraj.ac.in पर अपलोड करेगी। ऐसा अनुमान है कि राजस्थान यूनिवर्सिटी और इससे सम्बद्ध सभी कॉलेजों में बी कॉम सेकंड ईयर के एग्जाम मार्च 2022 से शुरू होंगे।

जिन विद्यार्थियों ने दिसम्बर 2022 तक राजस्थान यूनिवर्सिटी में अपने नाम रजिस्टर करवा लिए हैं वे BCOM द्वितीय वर्ष की परीक्षाओं में भाग ले सकते हैं।

UNIRAJ द्वारा दी गयी जानकारी के अनुसार फरवरी में राजस्थान यूनिवर्सिटी बी कॉम द्वितीय वर्ष परीक्षा टाइम टेबल 2022 ऑनलाइन जारी कर दिए जाएँगे। आपको अपनी बी कॉम द्वितीय वर्ष की डेट शीट देखने के लिए कहीं और जाने की आवश्यकता नहीं है।

जल्द ही आप इसी पेज के माध्यम से राजस्थान यूनिवर्सिटी बी कॉम द्वितीय वर्ष परीक्षा टाइम टेबल 2022 डाउनलोड कर पाएंगे। समय समय पर राजस्थान यूनिवर्सिटी बी कॉम डेट शीट 2022 के लिए इस पेज को चेक करते रहें।

Rajasthan University BCOM 2nd Year Date Sheet 2022

The Commerce Department of Rajasthan University will conduct the BCOM 2nd Year Exam 2022 in the month of March 2022. The date sheet for BCOM 2nd Year 2022 by UNIRAJ will be available from Feb 2022.

After releasing the UNIRAJ Time Table 2022 in pdf form, they will also upload the Rajasthan University BCOM 2nd Year Admit Card 2022 @ uniraj.ac.in

Check RU BCOM Final Year Time Table 2022

Detail of BCOM 2nd Year Date Sheet 2022 Rajasthan University

• Exam Authority Name: University of Rajasthan or UNIRAJ, Jaipur
  • Exam Name: Under Graduate Annual Exam 2022
  • Course Name: Bachelor of Commerce 2nd year or BCOM Part 2
  • Category Name: University Exam Date Sheet or Time Table 2022
  • RU BCOM Part 2 Date Sheet 2022: March to May 2022
  • UNIRAJ BCOM 2nd Year Admit Card 2022: Check Here
  • Official Website: www.uniraj.ac.in

How to download Rajasthan University BCOM 2nd Year Date Sheet 2022

Follow the steps mentioned below to download the BCOM 2nd Year Time Table 2022 for Rajasthan University:

1. Visit official website

Log on to the official website of UNIRAJ or use the link given below.

2. Select student corner

Now, click on the link ” Student Corner” and then ” Examination.”

3. Open time table page

After that, Exam Time Table Page will open which will show RU Exam Time-Table for session 2022 for all courses.

4. Select course

Now, Choose your course i.e. ” BCOM 2nd Year Exam Time Table 2022.”

5. Download date sheet pdf

Thereafter, the date sheet for BCOM 2nd year 2022 pdf will open on your screen.

6. Save Time Table pdf

Save this RU BCOM 2nd year Time Table 2022 pdf file on your desktop.

7. Print out time table

Take a printout of UNIRAJ BCOM 2nd Year Date Sheet 2022 if you need it.

Download Rajasthan University BCOM 2nd Year Time Table 2022 >>>> Click Here

Rajasthan University BCOM 2nd Year Exam Schedule 2022: Dear Readers, use the upper provided link for the direct visit to the official website of Rajasthan University. I hope you liked the information provided by us.

We will update this article from time to time with the latest information related to Rajasthan University BCOM 2nd Year Time Table 2022. You can leave your message in the comment box given below. Thanks for the Visit.